Artek

E-SHOP

/ E-SHOP

Κατασκευή E-shop

E-shop

ΓΕΓΟΝΟΣ

Η αυξανόμενη δημοτικότητα του Διαδικτύου έχει μετατοπίσει σημαντικό αριθμό ατόμων στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν να επισκέπτονται ηλεκτρονικά καταστήματα αντί να επισκέπτονται τα φυσικά μαγαζιά τους. Πρόσφατες δημοσκοπήσεις, αποκάλυψαν ότι πάνω από το 70% των πελατών ψωνίζει online.

 

Το Διαδίκτυο έχει εξαλείψει τους περιορισμούς στην αναζήτηση.
Οι άνθρωποι δεν χρειάζεται πλέον να οδηγούν σε πολλά καταστήματα για να βρουν τα απαραίτητα, καθώς μπορούν να τα βρουν όλα στα e-shops. Από νεοφυείς επιχειρήσεις έως μικρές επιχειρήσεις, ένας τεράστιος αριθμός εταιρειών μπορεί να επωφεληθεί από την έναρξη ενός e-shop, όπου μπορούν να πουλήσουν μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ E-SHOP

Όταν έχετε παρουσία στο διαδίκτυο, μπορείτε να μετρήσετε τα δημοφιλή είδη και να ασχοληθείτε με έναν συγκεκριμένο αριθμό προϊόντων. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να επεκτείνετε τη σειρά προϊόντων σας με ένα μικρό γενικά κόστος. Εξάλλου, δεν θα χρειαστείτε επιπλέον προσωπικό. Επίσης, το μάρκετινγκ και η διαφήμιση θα σας κοστίσουν λιγότερο όταν λειτουργείτε ένα e-shop.

Η ύπαρξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, σας επιτρέπει να προωθείτε αποτελεσματικά προϊόντα, προσφορές, συνδυασμούς, εκπτώσεις και ούτω καθεξής, χωρίς να χρειάζεται να αναλαμβάνετε πρόσθετη εκπαίδευση των εργαζομένων σας. Μπορείτε να εστιάσετε, όχι μόνο στην προώθηση συγκεκριμένων προϊόντων και προσφορών, αλλά και στην εξατομίκευση της εμπειρίας των πελατών σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολύτιμα προγράμματα αφοσίωσης, συλλέγοντας χρήσιμες πληροφορίες για τους πελάτες σας και χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες για να δημιουργήσετε πιο αποτελεσματικές καμπάνιες μάρκετινγκ.

Καθώς εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπορείτε να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο φάσμα κοινού, όχι μόνο τοπικά αλλά σε όλο το κόσμο. Ως εκ τούτου θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι διαθέσιμο 24/7, άρα οι πελάτες θα επισκέπτονται το e-shop σας ανά πάσα στιγμή. Οι άνθρωποι αυτές τις μέρες επιλέγουν να ψωνίζουν μέσω Διαδικτύου, οπότε εάν η επιχείρησή σας προσφέρει αυτήν την επιλογή, θα μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα ευρύ φάσμα πελατών που αναζητούν μια ευέλικτη και βολική εμπειρία.

Παρέχοντας στους υπάρχοντες πελάτες σας μια ευέλικτη επιλογή να αγοράζουν online από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή, θα τους επιτρέψει να λαμβάνουν εξαιρετικές υπηρεσίες μέσω του e-shop σας. Ως αποτέλεσμα, αυτό θα εμβαθύνει την εμπειρία των πελατών και θα σας βοηθήσει να τους διατηρήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Στον σημερινό άκρως ανταγωνιστικό κόσμο, πολλοί επιχειρηματίες ή ακόμη και επιχειρήσεις που ιδρύθηκαν πριν από χρόνια, αντιμετωπίζουν μια μεγάλη πρόκληση να ξεχωρίσουν. Επίσης, οι περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν να ψωνίζουν από το σπίτι τους. Με βάση τα παραπάνω, η έναρξη ενός e-shop θα είναι μια επικερδής επιχείρηση, καθώς θα παρέχετε στους καταναλωτές ευέλικτες λύσεις μαζί με μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Woocommerce

Woocommerce

Η πλατφόρμα WooCommerce, είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό και προτιμάται από εκατομμύρια επιχειρήσεις. Συνδεδεμένη με το WordPress προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως παρακολούθηση παραγγελιών, ενημερώσεις κατάστασης παράδοσης, διαχείριση αποθέματος και πολλά άλλα. Το Woocommerce επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του καταστήματος να δέχεται πληρωμή μέσω Stripe και Paypal. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να πληρώνουν μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, τραπεζικής μεταφοράς και αντικαταβολής. Η ασφαλής πύλη πληρωμών το καθιστά την καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

1

Προϊόντα

Σε κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, είτε είναι φυσικό προϊόν είτε ψηφιακό. Ο τίτλος, οι περιγραφές, οι φωτογραφίες, το χρώμα, οι διαστάσεις, είναι μερικές από τις πληροφορίες που θα βρει ο πελάτης στο προϊόν ή στα φίλτρα.

2

Λογαριασμός χρήστη

Ο πελάτης που επισκέπτεται το ηλεκτρονικό καταστήμα μπορεί να ολοκληρώσει μια παραγγελία ως επισκέπτης ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό. Με τη δημιουργία λογαριασμού, ο χρήστης μπορεί να δει τις παραγγελίες του και το ιστορικό του και να αποθηκεύσει τα στοιχεία του.

3

Αυτοματοποιημένα emails

Ο διαχειριστής ενημερώνεται με αυτόματα emails όταν υπάρχει μια νέα παραγγελία, όταν ακυρώνεται μια παραγγελία ή όταν ο πελάτης αδυνατεί να ολοκληρώσει τη πληρωμή. Επίσης ενημερώνεται αυτόματα και ο πελάτης όταν η παραγγελία του είναι σε αναμονή, σε επεξεργασία ή έχει ολοκληρωθεί.

4

Τρόποι πληρωμής

Δίνουμε τη δυνατότητα ο πελάτης που επισκέπτεται το e-shop, να μπορεί να πληρώσει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, τραπεζική κατάθεση, αντικαταβολή (με επιπλέον χρέωση) ή παραλαβή από το κατάστημα.

5

Διαχείριση παραγγελιών

Μέσα από το WooCommerce, o διαχειριστής  μπορεί να έχει πλήρη διαχείριση των παραγγελιών. Μπορεί δηλαδή να παρακολουθεί αν μια παραγγελία είναι ολοκληρωμένη, σε αναμονή, σε επεξεργασία ή αν έχει ακυρωθεί. 

6

Responsive Design

Οι περισσότερες από τις μισές διαδικτυακές αναζητήσεις επιχειρήσεων ξεκινούν από κινητές συσκευές, όπως smartphones ή tablets, γι’αυτό το λόγο σχεδιάζουμε σε τρεις διαστάσεις, desktop, tablet και mobile. Σε αντίθετη περίπτωση είναι ένας σοβαρός λόγος για τη μείωση της επισκεψιμότητας. 

Είστε έτοιμοι να κάνουμε την ιδέα σας πράξη;

cookie

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.