Artek

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

/ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας

ΓΕΓΟΝΟΣ

Σήμερα μπορούμε να έχουμε μία ιστοσελίδα για σχεδόν οτιδήποτε. Αλλά για κάποιο λόγο, περίπου το 30-40% των μικρών επιχειρήσεων άργησαν να συνδεθούν στο διαδίκτυο. Σε έρευνες, πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων λένε ότι δεν έχουν τις δεξιότητες, το χρόνο ή τα χρήματα για τη κατασκευή ιστοσελίδας.

Αλλά ένας εκπληκτικός αριθμός, λέει ότι δεν χρειάζονται έναν ιστότοπο εξαρχής, είτε επειδή δεν απαιτείται, είτε επειδή χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, αυτή η ιδέα αλλάζει γρήγορα, ειδικά καθώς ο κορωνοϊός κάνει πιο δύσκολη τη λειτουργία μιας επιχείρησης.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι χρήστες θέλουν να μπορούν να βρίσκουν πληροφορίες για εσάς από την ιστοσελίδα της εταιρείας σας. Οι περισσότεροι καταναλωτές κάνουν έρευνα στο διαδίκτυο πριν κάνουν μια αγορά, ακόμα κι αν πρόκειται να αγοράσουν κάτι από το τοπικό τους κατάστημα. Εάν δεν έχετε ιστότοπο, παίρνει το μήνυμα ότι η επιχείρησή σας έχει κολλήσει στη σκοτεινή εποχή, ότι δεν είστε πια ανοιχτοί ή ότι δεν σας ενδιαφέρει να βρείτε νέους πελάτες — και αυτά σίγουρα δεν είναι μηνύματα τα οποία θέλετε να στείλετε!

Οι κριτικές και τα σχόλια των χρηστών σε άλλους ιστότοπους είναι υπέροχα, αλλά δεν θα έπρεπε να έχετε τον τελευταίο λόγο για το πώς παρουσιάζεται η εταιρεία σας στο κοινό; Η κατοχή μιας ιστοσελίδας για την εταιρεία σας, δημιουργεί αμέσως μια επίσημη παρουσία στο διαδίκτυο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να βασίζεστε σε άλλους που μιλούν για εσάς. Και μπορείτε να το κάνετε να φαίνεται ακριβώς όπως θέλετε, με το δικό σας λογότυπο και την επωνυμία της εταιρείας σας.

Οι καταναλωτές μαθαίνουν να είναι αρκετά έξυπνοι όταν κάνουν έρευνα στο διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, το 75% θα κρίνει την αξιοπιστία σας με βάση τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να έχετε έναν σύγχρονο, ενημερωμένο ιστότοπο με το σωστό domain name και άλλους δείκτες αξιοπιστίας. Μία ιστοσελίδα δείχνει επίσης ότι είστε ανοιχτοί για επιχειρήσεις σε μια περίοδο που υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα.

Μία ιστοσελίδα δεν προορίζεται μόνο για την εύρεση πελατών σε όλο τον κόσμο, είναι επίσης ένα απαραίτητο εργαλείο για την προσέλκυση τοπικών πελατών. Πολλές αναζητήσεις στο Google είναι άτομα που αναζητούν κάτι ακριβώς κοντά τους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για χρήστες κινητών τηλεφώνων που μπορεί να αναζητούν κατάστημα, εστιατόριο ή άλλη υπηρεσία, ενώ βρίσκονται εν κινήσει. Εάν δεν έχετε μία ιστοσελίδα φιλική προς κινητά, χάνετε την ευκαιρία να προσελκύσετε αυτούς τους επισκέπτες όταν βρίσκονται ακριβώς στη γειτονιά σας.

Πολλές μικρές επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν ιστοσελίδα, εξακολουθούν να βασίζονται σε διαφημίσεις του Χρυσού Οδηγού ή παραδοσιακές διαφημίσεις για να αναδείξουν το όνομά τους. Είναι όμως η αγορά μιας διαφήμισης σε έναν πλέον πιο ακριβό κατάλογο η καλύτερη επένδυση, ειδικά αν προσπαθείτε να μειώσετε το επιχειρηματικό κόστος; Οι ιστοσελίδες κοστίζουν πολύ λιγότερο από ό,τι στο παρελθόν και σας προσφέρουν ευρύτερη εμβέλεια από την κανονική διαφήμιση.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Wordpress

Το WordPress είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα CMS (Content Management System) για τη δημιουργία διάφορων ιστότοπων (blog, ηλεκτρονικό κατάστημα, ιστότοποι επιχειρήσεων). Έχει το μεγαλύτερο μερίδιο παγκοσμίως και το εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εταιρίες. Σχεδιασμένο με γνώμονα τη χρηστικότητα και την ευελιξία, το WordPress είναι μια εξαιρετική λύση τόσο για μεγάλους όσο και για μικρούς ιστότοπους.

Domain Name

Domain Name

Το Domain Name είναι η διεύθυνση του ιστότοπού σας που πληκτρολογούν οι χρήστες στη γραμμή URL του προγράμματος περιήγησης για να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας. Με απλά λόγια, εάν ο ιστότοπός σας ήταν σπίτι, τότε το όνομα τομέα σας θα ήταν η διεύθυνσή του. Επιλέξτε το Domain που επιθυμείτε και εμείς θα το κατοχυρώσουμε. Επίσης με βάση το Domain Name, μπορούμε να δημιουργήσουμε αντίστοιχα emails, όπως info@, support@ κ.α.

SEO

SEO

Το SEO σημαίνει «Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης», η οποία είναι η διαδικασία λήψης επισκεψιμότητας από δωρεάν, οργανικά, συντακτικά ή φυσικά αποτελέσματα αναζήτησης στις μηχανές αναζήτησης. Στόχος του είναι να βελτιώσει τη θέση του ιστότοπού σας στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης. Θυμηθείτε, όσο ψηλότερα εμφανίζεται ο ιστότοπος, τόσο περισσότεροι θα τον δουν.

Google Analytics

Google Analytics

Το Google Analytics είναι μια εφαρμογή ανάλυσης επισκεψιμότητας ιστότοπου που παρέχει στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο και ανάλυση της αλληλεπίδρασης των χρηστών με τον ιστότοπο. Επιτρέπει στους κατόχους ιστοτόπων να αναλύουν τους επισκέπτες τους, με στόχο την ερμηνεία και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του ιστότοπου.

SSL

SSL

Το SSL (Secure Sockets Layer) παρέχει ένα ασφαλές κανάλι μεταξύ δύο μηχανών ή συσκευών που λειτουργούν μέσω του Διαδικτύου ή ενός εσωτερικού δικτύου. Ένα συνηθισμένο παράδειγμα είναι όταν το SSL χρησιμοποιείται για την ασφαλή επικοινωνία μεταξύ ενός προγράμματος περιήγησης Ιστού και ενός διακομιστή Ιστού. Αυτό μετατρέπει τη διεύθυνση ενός ιστότοπου από HTTP σε HTTPS, το «S» σημαίνει «ασφαλής».

Responsive Design

Responsive Design

Οι ιστότοποι που δεν είναι responsive, αγνοούνται από την Google. Καθώς περισσότερες από τις μισές διαδικτυακές αναζητήσεις επιχειρήσεων ξεκινούν από κινητές συσκευές, όπως smartphones ή tablets, εάν ο ιστότοπός σας δεν είναι responsive, θα είναι ένας από τους κύριους λόγους για τη μείωση της άμεσης επισκεψιμότητας. Γι’αυτό το λόγο σχεδιάζουμε σε τρεις διαστάσεις, desktop, tablet και mobile.

Είστε έτοιμοι να κάνουμε την ιδέα σας πράξη;

cookie

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.